BEZPOSREDNIK.BG

Обяви без комисионни

• Искате ли обявата Ви да стигне директно до потенциалния си клиент?
• Искате ли да направите сделка без да плащате комисионна?
• Искате ли да спестите време и пари?

КОРЕКЦИЯ НА ОБЯВА

При публикуване на обява на посочената от Вас електронна поща сте получили имейл от екипа на сайта. Този имейл съдържа линк, чрез който можете да въведете корекции във Вашата обява. С натискането на линка се отваря специална форма за корекция или изтриване на обявата. Формата е същата като тази, която сте попълнили при публикуването.

В тази форма можете да промените един или няколко елемента от обявата. Например ако желаете да коригирате цената на имота можете да изтриете въведената от Вас цена и да напишете новата. Същото може да бъде направено с всеки един от параметрите в обявата.

Ако желаете да изтриете някоя от снимките към обявата трябва да натиснете изобразеното кошче под нея. Като задържите мишката върху него се появява надпис „DELETE”. Натиснете мишката върху кошчето и снимката ще бъде изтрита от обявата.

Ако желаете да промените някоя от снимките към обявата първо трябва да я изтриете по описания по-горе начин. След изтриването на мястото на снимката ще се появи бутон „Browse”. С натискането му можете да изберете нова снимка от вашия компютър.

Когато въведете желаните от Вас корекции натиснете бутон „ЗАПАЗИ ПРОМЕНИТЕ” , който се намира в долната лява част на страницата – под снимките.

Забележка : В случай, че при корекция на обявата полето „район” блокира се налага да въведете произволно населено място, различно от първоначално въведеното. След това въведете отново желаното от Вас населено място, район и подрайон и можете да продължите с корекциите както е описано по-горе.