BEZPOSREDNIK.BG

Обяви без комисионни

• Искате ли обявата Ви да стигне директно до потенциалния си клиент?
• Искате ли да направите сделка без да плащате комисионна?
• Искате ли да спестите време и пари?

ПУБЛИКУВАНЕ НА ОБЯВА

Публикуването на обяви в сайта е напълно безплатно и максимално опростено. За ваше улеснение не се изисква регистрация или други предварителни действия. Можете да публикувате неограничен брой обяви, стига те да отговарят на условията за публикуване в сайта. Обявите са валидни за период от два месеца. В случай, че желаете можете да продължите срока на обявата и след изтичане на този двумесечен период, както е описано в края на настоящите инструкции. Ако не предприемете действия за продължаване на срока, обявите се изтриват автоматично. Това се прави само и единствено с цел базата данни да бъде актуална и максимално полезна за потребителите на сайта.

В началната страница на сайта има бутон „ПУБЛИКУВАНЕ”. С натискането на този бутон се зарежда предварително подготвена форма за попълване. Моля попълнете формата последователно . Имайте предвид, че полетата отбелязани със звезда са задължителни за попълване. Ако не ги попълните няма да може да публикувате Вашата обява.

На първи ред се избира „тип на обявата”. Възможни са следните категории „ продавам”, „давам под наем”, „ търся да купя”, „търся да наема” и „заменям”. При отваряне на формата автоматично е заредена категорията „продавам”. Ако желаете да я промените трябва да маркирате с мишката друга избрана от Вас категория.

На втори ред трябва да изберете населеното място което желаете от падащо меню.

На трети ред трябва да изберете район в населеното място. Това обикновено са квартал или улица в зависимост от населеното място.

На четвърти ред трябва да изберете „под район” за вашата обява. Моля да имате предвид, че ако при попълване на полето „район” не се зареди информация в полето „под район” ще трябва лично да въведете тази информация и да напишете улицата която желаете. В някои от населените места тази информация ще се зареди автоматично и ще можете да изберете името на желаната от Вас улица с помощта на падащо меню.

На четвърти ред трябва да изберете вида на имота, като маркирате една от дадените възможности с помощта на мишката.

На пети ред трябва да посочите цената на имота. След това от падащо меню трябва да изберете дали цената е в евро, лева или щатски долари.

На шести ред трябва да посочите квадратурата на имота. В случай, че продавате имот с дворно място трябва да посочите само застроената площ на имота. Площта на дворното място можете да посочите по – долу в подробното описание на имота.

На седми ред трябва да посочите етажа на който имота се намира.

На осми ред трябва да посочите чрез падащо меню дали имота се отоплява от ТЕЦ или не.

На девети ред трябва да посочите чрез падащо меню дали имота има домашен телефон или не.

На десети ред трябва да посочите телефон за контакт. Посоченият номер ще бъде видим за всички, които четат обявата и чрез него ще осъществите контакт с хората, които се интересуват от вашата оферта.

На единадесети ред трябва да посочите имейл. Чрез него ще осъществите контакт с хората, които се интересуват от вашата оферта. Също така на посочения от Вас имейл след публикуване на обявата ще получите съобщение за потвърждаване на публикуването. Този имейл съдържа линк, чрез натискането на който можете да коригирате вашата обява или да я изтриете.

На дванадесети ред трябва да посочите Вашето име или името на лицето което ще осъществява контакт във връзка с обявата.

На тринадесети ред с помощта на мишката можете да изберете допълнителни особености на имота.

На четиринадесети ред имате възможност като свободен текст да направите пълно описание на имота. Препоръчваме Ви да бъдете максимално изчерпателни и коректни в това описание. Това ще Ви спести време и ще Ви даде възможност да представите максимално подробно имота.

На петнадесети ред можете да дадете описание на имота на английски език, ако считате, че към Вашия имот може да има интерес от чужди граждани.

На шестнадесети ред имате възможност да добавите до четири снимки на имота. Това става като и натиснете бутона „Browse” и изберете от вашия компютър съответния файл със снимка.

След качването на снимките моля да се запознаете с Общите условия за ползване на сайта. За да се публикува Вашата обява трябва да отбележите, че сте съгласни с условията за ползване на сайта. С отбелязването на съгласието Ви се счита, че сте прочели условията и сте съгласни с тях. Съгласно Общите условия за ползване на сайта :

Обявите, които потребителите публикуват в сайта трябва да отговарят на следните изисквания :

Коректно, точно и изчерпателно попълване на формите за публикуване на обява.

Информацията, съдържаща се в обявата трябва да отговаря на истината и да не въвежда в заблуждение.

Текстът и снимките които се публикуват по никакъв начин не трябва да нарушават законите на Република България и добрите нрави.

Обявите не трябва да съдържат порнографско, криминално, обидно или клеветническо съдържание.

За обявите, публикувани в сайта е забранено да се иска комисионна.

След като изпълните указанията дадени по-горе Вашата обява вече ще е достатъчно пълна и ще отговаря на минималните изискванията за публикуване. За да публикувате обявата трябва да натиснете бутона „ПУБЛИКУВАЙ”.

След натискане на бутон „ПУБЛИКУВАЙ” обявата Ви ще бъде публикувана в съответния раздел на сайта. Също така ще можете да я видите за известен период от време и на заглавната страница на сайта. Обявата Ви ще бъде валидна само два месеца. След изтичането на този срок обявата ще бъде автоматично изтрита. Една седмица преди изтичането на срока ще получите имейл, чрез който ще Ви напомним, че наближава срока за изтичане на обявата. В този имейл ще има линк, чрез натискането на който ще имате възможност да продължите съществуването на обявата за нов двумесечен период.

Ще се радваме ако сключите сделка с наша помощ.